Babai hero shpëton nga mbytja vajzën dhe shoqet e saj..(VIDEO)

Një diplomat britanik konsiderohet një hero tashmë në Kinë pasi u hodh në lumë për të shpëtuar një grua nga mbytja, ndërkohë që të pranishmit e tjerë nuk bënë asgjë, por thjesht filmonin ngjarjen.Stephen Ellison, konsulli britanik i sapoemëruar në Chongqing, ishte duke vizituar një qytet të vjetër kur gruaja ra aksidentalisht në lumë.61 vjeçari, ish atlet u hodh pa e menduar dy herë në lumë për të shpëtuar vajzën që ishte e pavetëdijshme.Akti i tij heroik u përshëndet dhe nga sekretari i Jashtëm, Dominic Raab, i cili tha se ishte krenar për veprimin që Ellison kishte bërë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.