Ky Eshte Momenti I Tm.Ershem Kur Avion Bie Mbi Makinën Qe Po Lezivte Ne Rug..(VIDEO)

Momenti kur një avion i vogël rrë.z.oh.et dhe pë.rpla.set me një makinë që po ecte e qetë në rrugën e saj, është ka.pur në kamera.Mjeti fluturues Beechcraft Bonanza u përplas me një SUV që kishte b.r.enda një nënë me fëmijë.ngjarja ndodhi në Florida të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ditën e hënë.Ak.sid…enti i tme.rr.shëm, që shkaktoi vdekjen e dy pasagjerëve që ndodheshin në avion, dhe pla.gosj.en e nën.ës me fëmijën, që ishin në makinë, u ka.p nga një kamerë sig.uri.e e vendosur nga një shtëpi aty pranë…

VIDEO

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.