Lajm I Mire! Qeveria Shqiptare Jep Para Per Te Νarferit, Ja Sa Do Marrin Secili Cdo Muaj

Lajm i mire! Qeveria shqiptare jep para per te νarferit, ja sa do marrin secili cdo muaj
DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Socile, Ogerta Manastriliu deklaron se do të rritet dy herë më shumë ndihma ekonomike për shtresat në nevojë.

Pas mbledhjes së qeverisë, ministrja bëri të ditur gjithashtu se rritje të pagave do të përfitojë edhe personeli mjekësor.
DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

“Do të ketë një rritje të masës së ndihmës ekonomike me 2 herë, do të mbështesim fëmijët pa prindër duke ia dyfishuar masën e mbrojtës të atit programi që mbështeten direkt me këtë masë të re.

Edhe për gratë e trafikuara do të ketë një rritje me tre herë të masës ekonomike që jepet nga ky program. Kategoritë në nevojë, 45 mln dollarë do të vendosen në dispozicion për shtresat në nevojë në këtë krizë energjike.

Ashtu si kemi mbështetur personelin mjekësor për rritjen e pagave, gjithashtu do të vijojmë e këtë politike duke vijuar në vitin 2022, me rritjen pre 6%, kjo rritje futet në fuqi në vitin 2022”

Nëse ju pëlqeu ky artikull ju lutem Shpërndajeni me shoqërinë tuaj në facebook!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *