Lopa me tre sy ‘Jashtëzakonisht e rrallë’ e lindur në fermën Uellsiane…

Një viç ‘jashtëzakonisht i rrallë’ i lindur me një sy të tretë në mes të ballit është ende i destinuar për pjatën e darkës. Syri ka qepallat dhe qerpikët dhe ka të ngjarë të jetë një an anomali e zhvillimit ’, tha veterineri Malan Hughes, i cili vuri re viçin në fermën e Jake Jones në Brynmawr, Uellsin e Veriut. ‘Unë kontrolloj rreth tre mijë viça në vit dhe nuk kam parë kurrë diçka të tillë,’ tha fermeri i habitur. Viçi i shëndetshëm u emërua në mënyrë të përshtatshme Isaiah pasi veterineri shpërndau një fotografi të kafshës në mediat sociale, duke pyetur nëse dikush kishte parë diçka të tillë më parë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.