Nusja po xhironte klipin e dasmës, shpërthimi masiv shkatërron hapësirën përreth..(VIDEO)

Në video shihet se brenda një momenti të vogël gjithçka u shkatërrua. Nusja u rrëzua, të gjithë filluan të vraponin për t’u fshehur dhe për të mbrojtur veten. Nga një vend i bukur u kthye në një vend i errët, i mbuluar me tym, xhama, njerëz që bërtisnin dhe vetëm gjak..

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *