Makina Golf 3 tërheq autobusin e bllokuar në borë…(VIDEO)

Autobusi lokal nuk do të mund ta kalonte lartësinë e mbuluar nga dëbora pa ndihmën Golf 3 të fuqishëm. Natyrisht se këtë nuk do të mund ta realizonte një Golf i thjeshtë që tërheq me ​​rrota të përparme, por bëhet fjalë për versionin “Syncro”, që tërheq me të gjitha rrotat.Motori me naftë prej 90 kuaj fuqive dhe tërheqja me të gjitha rrotat kanë “kryer” me sukses misionin. Video është publikuar së fundmi në Youtube, ndërsa sipas gjitha gjasave ngjarja duhet të ketë ndodhur në Gjermani.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.