Si ta Pastrojm pllakën e Shporetit të druve/me Vaj

Si ta Pastrojm pllakën e Shporetit të druve/me Vaj

Le të shkëlqejë pllaka shporetit tuaj si e re. Eliminimi i njollave nga pllaka e rrafshët e shporetit vërtet mund të paraqesë problem, posaçërisht nëse ju derdhet gjella dhe ju krijon njolla të forta.

Rolin kryesor në këtë punë e ka soda e bikarbonatit, por do t’ju nevojitet edhe detergjenti i zakonshëm i larjes së enëve, një enë e thellë, ujë i nxehtë, një peshqir apo lecka e kuzhinës, si edhe dorezat mbrojtëse, në mënyrë që soda e bikarbonatit të mos jua dëmtojë lëkurën e duarve

Në fillim mbushni enën me ujë të nxehtë dhe shtoni pak detergjent. Bëjeni shkumë dhe njomeni peshqirin apo leckën e kuzhinës. Sodën e bikarbonatit hidheni nëpër shporet.

Peshqirin apo leckën nxirreni nga uji dhe shtrydheni pak. Le të mbetet e njomur, por të mos shtrydhet tepër. Peshqirin e njomur vëreni mbi pllakën mbi të cilën keni hedhur ujë dhe sodën e bikarbonatit.

Ne videon ne vazhdim ju paraqesim nje metode efikase per ta pastruar pllakën e Shporetit të druve me vaj per me shume ju ftojm te ndiqni videon

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.