Mënyra se si kjo grua pastron rrugët është bërë hit në internet, gjithçka që e pastron e fsheh nën vetura…(VIDEO)

Një video e pastrimit të shëtitores së Mažuranić në Split, ku një punëtore përdor një metodë në të cilën gjithçka që pastron e futë poshtë makinës, është bërë hit në internet.Gruaja mori një paralajmërim me shkrim.Për ditë, një burrë nga Spliti pa një punonjëse të Čistoća të Splitit duke pastruar shëtitoren Mažuranićevo.Gruaja duke dashur ta mbarojë punën sa më shpejt të jetë e mundur, gjithçka që fshinte e fuste nën makinat e parkuara, raporton portali Dalmat, transmeton Telegrafi.Nga Čistoća në Split, ata thonë se regjistrimi është rreth një javë i vjetër dhe se erdhi tek menaxhmenti i kompanisë kur u zhvillua një intervistë me punëtoren. Ata e udhëzuan atë se nukishte mënyra se si duhej bërë puna.Punëtorja mori një paralajmërim me shkrim dhe paga e saj u ul për këtë muaj…

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.