Momenti kur vogëlushi duke luajtur kap gjarprin në vend të shkopit…(VIDEO)

Ky djalë i vogël aksidentalisht kapi një gjarpër në vend të shkopit.Ndërsa luante në kopsht me qenin e tij, vogëlushi ngatërroi gjarprin me një shkop, transmeton Telegrafi.Videoja fillon tepër ëmbël. Një baba po e mëson fëmijën e tij se si të luajë me qenin e tyre shumë energjik. Babi e inkurajon djalin të hedhë një shkop drejt qenit, kështu që qeni, t’ja kthejë atij shkopin pastaj. Fëmijës i pëlqen ideja. Ai hedh një shkop drejt qenit dhe pastaj ai kërkon diçka tjetër për t’i hedhur qenit përsëri, por kësaj radhe zgjedh një gjarpër të madh, të zi.

http://todaynewslink.com/shendet/momenti-kur-vogelushi-duke-luajtur-kap-gjarprin-ne-vend-te-shkopit-video/?fbclid=IwAR0rDoUX-OFR4X2zdtpixOkJAVxM6kBJ5tF9g3vE7pvqZiSIGxirSiiBzas

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *