Nuk do t’u besoni syve se si një shofer e ka vozitur veturën e prishur…(VIDEO)

Thonë që inteligjenca shihet në shkathtësinë e një personi për të kaluar ndonjë situatë ose, më mirë të themi, problem.Nëse është kështu, atëherë ky shembull është lëvizja e një laureati të ardhshëm Nobel.Në vitet e fundit, ne kemi qenë në gjendje të shohim shoferë imagjinarë që ngasin kafshët shtëpiake të tyre të montuara në rrota, dhe shumë shembuj të tjerë, por ky është shembulli i parë i një simbioze të një makine dhe një rimorkio në këtë mënyrë, transmeton Telegrafi.Videoja pretendohet se vjen nga Rusia dhe është regjistruar në fillim të vitit.Vetëm 11 sekonda janë të mjaftueshme për të parë vetë një skenë joreale që do të argëtojë disa…

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.