Subhanallah Era e fortë rrotullon kamionin…(VIDEO)

Një moment mjaft interesant ka ndodhur në Kinë.Ky është momenti kur një kamion në qytetin Yinchuan, Kinë, u rrotullua në ajër nga një erë e fortë, i cili ishte i ndalur në semaforë.Videoja tregon automjetin që rrotullohet 360 gradë para se të hidhet në anën tjetër të rrugës.Është interesant se në këtë situatë, është vetëm kamioni ai që e pëson, sepse makinat tjera as që lëvizin nga vendi nga era e fuqishme.Sidoqoftë, shoferi dhe pasagjeri, të cilët kishin vendosur rripat e sigurisë, pësuan vetëm gërvishtje të vogla.

http://todaynewslink.com/shendet/subhanallah-era-e-forte-rrotullon-kamionin-video/?fbclid=IwAR1FPRPX8AsRbWyOJ65pYKAzJ1UgSaUtcr2dXHpxI4IKwnQABT-UWNP10ck

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *