Vendimi i ‘Vëllait të Madh’/ Do hyjnë Beatrix, Dj Dagz, Arbana! Banorëve u jepet mundësia të darkojnë me miq ose familjarë, por vetëm me një kusht(Video)

Në këto ditë të fundit “Vëllai i Madh” i’u jep mundësinë atyre t’ja kalojnë sa më bukur me njëri tjetrin por edhe me të dashurit e tyre jashtë shtëpisë së “Big Brothe“Vëllai i Madh” ka menduar se çdo ditë të organizojnë darka në shtëpi me miq dhe familjar por për këto takime duhet të paguajnë me para të cilat i zbriten çmimit të madh.r”.

VIDEO

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.