Ja 3 lëngjet që forcojnë imunitetin, dhe janë mbrojtja më e mirë ndaj vi.ruseve…

Ja 3 lëngjet që forcojnë imunitetin, dhe janë mbrojtja më e mirë ndaj vi.ruseve…

Këto ditë, më shumë se kurrë, të kesh një sistem të fortë imunitar është një mbrojtje e rëndësishme kundër vir*useve dhe sëm*undjeve që shfaqen.

Ndërsa një dietë e shëndetshme dhe një ushtrim i rregullt ndihmojnë sistemin tuaj imunitar, ekzistojnë kombinime të rritjes së imunitetit të lëngjeve që do t’ju ndihmojnë ta mbani trupin tuaj të gatshëm për të lu.ftuar çdo luf*të të brendshme të padukshme.

1- Përb*indëshi i Gjelbër: nuk është aq fri*kësues sa tingëllon. Është një për*bindësh sepse ndjek të gjitha vi.ruseve dhe infe*ksionet që përpiqen të vërshojnë në trupin tuaj:

përbërësit:2 gota spinaq të papërpunuar,2 portokall,2 kërcell selino,1 rrënjë të vogël xhenxhefili.

2-Lëngu d.jegës: Kujdes me këtë,sepse është shumë pikant! Është një lëng pikant dhe freskues që funksionon në mënyrë të shkëlqyeshme për t’ju mbushur me vitaminë C, oksidues dhe madje edhe disa an*ti-bak*teriale.

Përbërësit:1 kub i freskët shafran i Indisë,1 xhenxhefil i freskët,1 limon

3-Magjia e mëngjesit: Siç sugjeron emri, ky është një lëng që rrit imunitetin dhe gjithashtu funksionon shumë mirë për të pasur pranë mëngjesit tuaj!

Përbërësit:2 karota të mesme dhe të mëdha, majat e prera,1 mollë,1 portokall.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.