Shikoni Momentin Sho.Kues Kur Dy Anije Per’pIasen Me Njera-Tjetren Ne Mes Te Ujit..(VIDEO)

Dy anije janë përplasur me njëra-tjetrën në një port në Meksikë, duke shkaktuar panik te turistët.“Lavdia” po manovronte në port kur u përplas me “Legjendën”.Ky aksident i rrallë ka lënë një person të pl’agosur, ndërkohë që të gjithë turistët u evakuuan.Videot e postuara në rrjetet sociale tregojnë për’plasjen dhe zhurmën e fortë të shkaktuar nga ky ak sident.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.