Behar Mjekiqi: Para kapuçit të Hoxhës, e kemi Plisin e bardhë

Behar Mjekiqi: Para kapuçit të Hoxhës, e kemi Plisin e bardhë

Imami nga Obiliqi ka qenë i ftuari i radhës n’Kosovë show, gjatë bisedës i pyetur për kapuçin që bartin hoxhallarët dhe për Plisin e bardhë se cilin e zgjedhë të parin, Imami tha se Plisi i bardhë është simbol kombëtar dhe ai zgjedhë Plisin.

VIDEO

Nëse ju pëlqeu ky artikull ju lutem Shpërndajeni me shoqërinë tuaj në facebook!

You may also like...