Fermeri ‘vendos me kujdes traktorin’ në një rimorkio – gjithçka shkoi perfekt, deri në sekondën e fundit…(VIDEO)

Një fermer i cili duket se e ka vendosur në mënyrë të përsosur makinën e tij të vendosur në një rimorkio, “fluturoi” në sekondën.Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, Dot Frankland ishte duke vizituar fermën e nënës së saj në Ripon, North Yorkshire, kur dy vëllezërit e saj Ed dhe George ndërtuan një pajisje të improvizuar për të transportuar kositësin në furgon.

VIDEO

You may also like...