Fletat Nga Lakra Një Kure E Vërtetë: Ja Çfarë Do Të Ndodhë Nëse I Vini Në Gjoks, Këmbë Apo Qafë..!

Fletat Nga Lakra Një Kure E Vërtetë: Ja Çfarë Do Të Ndodhë Nëse I Vini Në Gjoks, Këmbë Apo Qafë..!

Nuk i doni perimet e gjelbra? Pasi të lexoni këtë artiikuull, do të ndryshoni mendim!

Se sa është e shëndetshme kjo bimë flet fakti që shumica lakrën e krahasojnë me magnetin sepse “tërheq” sëmunddjeen nga organizmi.

Nëse keni ndonjërin prej këtyre probleemeve, vetëm vini disa fletë lakre në vendet problematiikee dhe do t’i elimiinoni teelashet.

Ënjtjet në duar dhe këmbë

Nëse keni probleeme me gjymtyrë të ënjtura, vetëm i mbështillni me fletë lakre dhe shtrëngoni me fashë. Rekomandohet që të flini me fletën e lakrës në trup.

Gjëndrat tiroide

Nëse dëshironi të përmirësoni punën e gjëndrave tiroide, para se të flini gjumë vendosni fletë lakre në qafë dhe mbështilluni me shall. Hiqeni në mëngjes.

Dhembbjaa e kokës

Vendosni fletën e lakrës në pjesën ku ju dhemmb koka dhe prisni që dhembbjaa e padurueshmee e kokës të pushojë.

Dhembbjaa gjatë dhëniies gjii bebes

Vproni njësoj edhe kur ju dhemmb kraharori. Lakra do të zbusë dhembbjeen.

Inflammacionii i mushkërive

Nëse keni eethe të mëdha të cilat nuk arrini t’i eliiminoni me barna, mbulojeni gjoksin me fletë lakrash, dhe sapo fletët të thahen, vendosni të tjera.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.