Nxënësin e zuri gjumi në klasë, reagimi i mësuesit u bë hit në rrjetet sociale…(VIDEO)

Nxënësit e lodhur dhe të përgjumur janë një pamje e përditshme në bankat e shkollës.Një rast i tillë i një nxënësi nga Rusia u bë hit pasi ra në gjumë në mes të orës së mësimit.Gjumi iu ndërpre nga mësuesi, i cili vendosi ta zgjonte duke e gudulisur.Patjetër që duhet përshëndetur veprimin e profesorit që nuk krijoi dramë, por e pranoi situatën si qesharake dhe vendosi të bënte pak shaka vetë…

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *