Shqiptari bëhet “Hit” në rrejt, momenti “Epik” kur i shpjegon turistit si të shkojë në Shkodër (Video)

Një burrë nga Korça është filmuar nga kamera e një turisti të huaj teksa i shpjegonte se si të shkonte drejt Shkodrës.Momenti më epik i videos është kur i rendit emrat e qyteteve dhe më pas i shpjegon në shqip se sa e gjatë është rruga.“Si të shkoj në Shkodër?”, e pyet motoristi në gjuhën angleze ndërsa burri nga Korca i përgjigjet:“Rruga Pogradec, Elbasan, Tiranë, Kruje, Shkodër.” Më pas turisti e pyet se sa zgjat, 3 apo 4 orë, ndërsa burri bën gati pëllëmbën dhe tregon me gisht se Tirana është 190 kilometro larg..
Nëse ju pëlqeu ky artikull ju lutem Shpërndajeni me shoqërinë tuaj në facebook!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.