Si e shërova di.abetin pa asnjë ilaç, vetëm duke përdorur këtë pije..!

Si e shërova di.abetin pa asnjë ilaç, vetëm duke përdorur këtë pije..!

Ky djalosh ishte i tro nditur për të mësuar se nivelet e glukozës në gjak e tij ishin të larta! Mjeku tha se pankreasi i tij ishte duke u shka terruar, që do të thotë se ai duhet të merrte insulinë për pjesën tjetër të jetës së tij.

Gjendja e tij u përke qësua.

Trigliceridet e tij shkuan 16 dhe tensionin e gjakut 150/ 100! Ishte e qartë se diçka e nevojshme për të ndryshuar në mënyrë që ai mund të mbijetojë.

“Ai dëgjoi këshillat e Dr. John Zirdum, bleu një shtrydhëse frutash e perimesh dhe filloi të hante shëndetshëm,” – shkruan ‘naturalcarebox.com’.

Pas një jave, ai lu foi me sukses dëshirat për ushqim të përpunuar dhe nivelet e tij të sheqerit në gjak ranë ndjeshëm.

Pas disa javësh, ai plotësisht hoqi terapinë e insulinës dhe arriti të kontrollonte së mundjen me ushqime të papërpunuara dhe lëngje. Nivelet e tij të sheqerit në gjak ishin të qëndrueshme dhe ai madje ka humbur peshë – në vetëm një muaj!

Përbërësit:

Një grusht kale (gjethe).
2 kivi.
2 mollë.
5 banane.
Përgatitja:

Vendosni të gjithë përbërësit në një tas dhe hidhni pak ujë mbi to, pastaj përzieni çdo gjë në një blender deri sa ju të merrni një përzierje homogjene.

Për rezultate më të mira, ai rekomandon të pini gjysmën e lëngut në mëngjes dhe pjesën tjetër gjatë gjithë ditës.

You may also like...