Kujdes Nëse shihni këto vija të bardha te filetot e pulës..!? Mos i Konsumoni!

Kujdes Nëse shihni këto vija të bardha te filetot e pulës..!? Mos i Konsumoni!

Mishi i pulës është jashtëzakonisht i konsumueshëm dhe i lehtë për t’u përgatitur. Për këtë arsye shumë nga ne e zgjedhin për ta gatuar edhe për faktin se përgatitet shpejt.
Shpesh, mishi i pulës rekomandohet si një zgjedhje e shëndetshme por ka diçka që ju duhet ta kontrolloni tek ky produkt. Organizata Botërore ka publikuar një video në lidhje me vijat e bardha që ndodhen tek mishi i pulës.

Këto fije të yndyrës shfaqen për shkak të kushteve që zogjtë mbahen dhe vijnë si rezultat i fryerjes së tepërt të pulave me pesticide, për t’i bërë ato të duken më të mbushura.
Në një studim të vitit të kaluar në ShBA, u gjet se 96% e mishit të pulave kishin vija të tilla. Sidoqoftë, konsumimi i mishit të një pule të shëndetshme sjellë përfitime të mëdha shëndetësore, pasi përmban hekur, vitamina B12 dhe B.

Nëse ju pëlqeu ky artikull ju lutem Shpërndajeni me shoqërinë tuaj në facebook!

You may also like...