10 vjeçarja ngritë gjithë publikun në këmbë me performancën e saj…(Video)

Angelica Hale filloi të këndojë, duke bërë kështu prindërit e saj krenarë.Ajo ka 9 vjeç, dhe është nga Atlanta. Ju tregon jurisë dhe publikut që sapo e ka kuptuar se do të bëhet motër e madhe.
Dëshira e saj është të bëhet super yll.Kur fillon të këndojë, e mahnitë jurinë dhe publikun me zërin e saj.

You may also like...