Çfarë është kjo? Babai e tërheq vajzën e tij në aeroport sikur të ishte një thes me patate..(VIDEO)

Pamje vërtetë të habitshme!Udhëtarët në Aeroportin Ndërkombëtar të Dulles në Virxhinia u tro ndit ën kur panë një burrë që tërhiqte një vajzë të re sikur të ishte një thes me patate.Megjithatë, fëmija nuk duket të jetë i mërzitur, dhe dëshmitarët besonin se ai ishte babai i saj.Me sa duket, çfarëdo udhëtimi që ata kishin për të bërë në nuk po shkonte mirë.

You may also like...