Elefanti ia bllokon rrugën shoferit të autobusit, fut hundën brenda dhe ia v’jedh bananet (Video)

Shoferi i një autobusi plotë me pasagjerë, nuk e kishte menduar se do të vjen një ditë që rrugën do t’ia b llokoj një elefant gjigant dhe do ta fut hundën brenda dritares për t’ia vje dh ur bananet.Videoja amatore e publikuar më poshtë shfaq momentin kur shoferi i autobusit mundohet ta ndalon elefantit t’i afrohet dhe të fut hundën brenda – por ai nuk e kishte ditur se cak nuk ishte ai por bananet që i kishte brenda.

VIDEO

You may also like...