I preku pasqyrën, shoferi ha,kmerret duke hedhur në ajër motoristin…(VIDEO)

Një shofer i ne vri kosur është kapur në kamera duke h edhur në ajër një motorist në shenjë ha kma rrje je.Ngjarja ka ndodhur në Newport, të Britanisë së Madhe.Ky i fundit teksa ecte i preku pa dashje pasqyrën makinës tip Ford.Kaq mjaftoi që Christian Verrall, 32-vjeç, të humbte tor uan dhe të pë rpl aste 31-vjeçarin Craig Bond.
Nga ak si den ti, Bond th yeu njërën këmbë në dy vende.Gj yka ta mori vendimin për ar rest imi n e Verral, baba i një fëmije, pasi u pa në kamerat e sigurisë se ai ishte kthyer posaçërisht përtë pe rpla sur Bond me Ford Fiestan e tij.

You may also like...