Ia konfiskojnë veturën, pronari nuk pajtohet assesi – e zbret dhu.nshëm në tokë (Video)

Televizionet ruse kanë transmetuar një “lu ft ë” punonjësve të një kompanie dhe shoferit rus, që bën të pa mundurën që të mos ia ko nfiskojnë veturën me merimangë.Ai me sa duket kishte postuar në vendin ku nd alohet, dhe kështu me kërkesë të pol icisë në vendin e ngjarjes kishte mbërritur merimanga dhe për pak minuta e vunë veturën mbi të..

You may also like...