Konsumoni “Mustaqet e Misrit” në këtë mënyrë dhe ju do të shpëtoni nga një problem i cili u ka

Konsumoni “Mustaqet e Misrit” në këtë mënyrë dhe ju do të shpëtoni nga një problem i cili u ka

Mëndafshi i misrit janë flokët që mbulojnë misrin. Pas leximit të këtij artikulli, ju nuk do ta hedhni kurrë atë.

Këtu janë disa nga përfitimet mahnitëse të mëndafshit të misrit:

Parandalon gu rët e veshkave:

Mëndafshi i misrit është përdorur për të parandaluar gu rin e veshkave që nga kohërat e lashta. Gu rët e veshkave formohen nga akumulimi i kristaleve të vogla në veshka. Ndihmon në rrjedhën e duhur të urinës që parandalon akumulimin e kristaleve.
Ndihmon në mpiksjen e gja kut:

Ajo përmban vitaminë K që ndihmon në mpiksjen e gja kut. Vitamina K siguron që ju të mos e humbni gja kun e tepërt nga trupi juaj, kur ju lën doheni duke ndihmuar në mp iksjen dhe parandalimin e humbjes së gja kut.

Kontrollon sheqerin në gj ak:

Në shumë studime të kohëve të fundit, mëndafshi i misrit është provuar si një agj ent që kontrollon nivelin e sheqerit në gj ak. Ajo rrit nivelin e insulinës dhe ndihmon në riparimin e qelizave të dëmtuara në pankreas, ku prodhohet insulina.

Kontrolloni kolesterolin:

Gjithashtu kontrollon kolesterolin në trup. Kolesteroli i lartë çon në disa sëm. undje të zemrës. Prandaj konsumimi i mëndafshit ose flokeve të misrit mund të ndihmojë në mbajtjen larg nga sëm. undjet që lidhen me zemrën.

Vetitë diuretike :

Ajo ka veti diuretike që ndihmon të larguar lëngjet dhe toksinat e tepërta nga trupi duke parandaluar kështu rrez. ikun e sëm. undjes kardiova skulare dhe infe ksionet urinare.

Si të perdorim?

Mëndafshi misri nuk mund të konsumohet ashtu siç është. Për të përfituar nga mëndafshi misrit,

– Vloni ujë dhe shtoni atë në ujë, shërbehet I nxehtë ose i ftohtë. Lëng limoni mund të shtohet për të rregulluar shijen.

– Vendosni mëndafshin e misrit në një kavanoz të mbushur me ujë dhe mbajeni enën nën rrezet e diellit direkte të diellit për një ditë.

Në mbrëmje shtoni pak mjaltë në atë ujë dhe pije. Përdorni vetëm drithërat e rritur organikisht.

You may also like...