Një Keshillë Nga Mjeku Specialist: Nëse Doni Të Forconi Maksimalisht Imunitetin Hani Këto Tre Ushqime Çdo Ditë..!

Një Keshillë Nga Mjeku Specialist: Nëse Doni Të Forconi Maksimalisht Imunitetin Hani Këto Tre Ushqime Çdo Ditë..!

Gjithçka që është e nevojshme për ndërtimin e imunitetit të forttë gjendet në këto ushqime.

Ekzistojnë lloje “të panumërta” të bakkterevee në sistemin tonë të tretjes, dhe nutriicionistët thonë se duhet t’u kushtoni vëmendje të veçantë ushqimeve që i përshtaten njërit prej tyre, dhe ky është bakkterii akkeermansiia muciiniphilaa.

Ky bakkteer është shumë i rëndësishëm në ruajtjen e shëndetit të të gjithë organizmit, veçanërisht të shëndetit të mukoozës, e cila është një pengesë midis sistemit tonë të tretjes dhe pjesës tjetër të organizmit. Kur mukooza është e shëndetshme, nuk ka rreeziok nga bakktereet dhe griimcat e patretura të ushqimit dhe nga arritja e tyre në gj ak.

“Tre artikuj të cilët janë kryesorë për zhvillim të shëndetshëm të këtyre bakkterevee janë çaji i gjelbër, shega dhe belushi”, zbuloi Dr. Mark Hyman. “Secili nga këta artiikuuj është i pasur me fiitokimikatee, përmbajnë taniin, flavonolee, antociianiinë, të cilat kanë veprim të shkëlqyeshëm antiioksiduees.

Shega gjithashtu përmban fibra probiiotike, ndërsa çaji jeshil dhe boronicat përmbajnë antiioksidanntë”. Antiioksidanntët janë molekulaa të cilat gjenden në trupin tonë dhe janë linja e parë e mbrojtjes së organizmit, ndërsa kanë rol kryesor në mbrojtjen e trupit nga radiikaleet e lira.

Propozimi i mjekut është që për kafjall të hani qull tërshëre me shtesa belushi dhe shege dhe bashkë me të të pini një filxhan çaj jeshil. Në këtë mënyrë turpit do t’i siguroni të gjitha materiet e domosdoshme për forcim të sistemit të imunitetit.

You may also like...