Nuk ia dha rrogën, shqiptari bën “h0rr0r” me Mercedesin e shefit në Zvicër…(VIDEO)

Shqiptari ia shkatërron veturën shefit të tij zviceran.Shqiptari në Zvicër iu hakmor shefit të tij pasi nuk ia dha rrogën. Kjo video po qarkullon shumë në internet dhe ka marrë bujë shumë të madhe.Djali në fjalë mori një buldozer të peshave të rënda dhe ia shkatërroi veturën shefit të tij.Për më shumë se si veproi ai shikojini pamjet që jua sjellim më poshtë.

http://todaynewslink.com/shendet/nuk-ia-dha-rrogen-shqiptari-ben-h0rr0r-me-mercedesin-e-shefit-ne-zvicer-video/?fbclid=IwAR1JogFnMCrDEyBO5PCYpzAVIRa8W1aIPo59-zlr_yVi3oUwF0XwKwcRTOI

You may also like...