Pa kosto ti largosh rrudhat vetem nepermjet sodes se bukes ? Ja se si

Pa kosto ti largosh rrudhat vetem nepermjet sodes se bukes ? Ja se si
Shumica e grave marrin trajtime të veçanta të fytyrës për të luftuar procesin e plakjes. Ka produkte të ndryshme në treg që luftojnë pamjen e puçrave të fytyrës, pikave të errëta, rrathëve të errët rreth syve dhe rrudhave, por shumica e tyre janë të shtrenjta dhe humbin efektivitetin e tyre në një kohë shumë të shkurtër.

Ky anti-inflamator i fuqishëm, anti-oksidues dhe një agjent antibiotik ka gamë të gjerë të përfitimeve shëndetësore.

Recetën mund ta ndiqni më poshtë:

Uthull molle
Sodë buke
½-ta e gotës ujë
½-ta e limonit
mjaltë
Udhësuesit:

Merrni ujin, shtrydhni limonin dhe vendosni të gjithë përbërësit që përmendëm më lart. Përzieni mirë derisa të merrni një përzierje homogjene.

Aplikoni atë në fytyrën tuaj dhe lini të qëndrojë brenda natës.

Përsëriteni procedurën çdo natë para se të shkoni në gjumë për 1 muaj

You may also like...