“Babai supermen” kërcen për të ndaluar një pasqyrë nga përplasja në vajzën e tij të vogël..

Një baba heroik është kapur në kamerë duke shpëtuar vajzën e vogël nga një pasqyrë e madhe që po binte.Pamjet kanë kapur në momentin që pasqyra e qelqit papritmas po binte para se të ndalohej në ajër nga prindi që kërceu para saj.Mijëra përdorues kinezë në internet kanë vlerësuar reagimin e shpejtë të një njeriu të shkathët dhe e quajtën atë si ‘babai supermen’ pasi videoja u shfaq në internet.Familja e katër fëmijëve, që besohet se po jetonte në qytetin kinez veriperëndimor Harbin, ishin duke pushuar së bashku në dhomën e tyre të ndenjës para se të ndodhte incidenti.
VIDEO

You may also like...