Do shkriheni së qeshuri, shikoni se si fri’kësohet ky person nga matja e temperaturës!

Të shumta janë rastet kur njerëzit frikësohen të vizitohen te mjeku, e më së shumti frikë kanë nga ineksionet.Por dikush duket se e ka edhe një problem tjetër. Matjen e temperaturës, gjë që s’të jep asnjë lloj dhimbje.Në një video të publikuar së fundi në internet, shihet një person, i cili frikësohet aq shumë nga termometri sa që ikën dhe fshihet nën tavolinë.Reagimin e tij, mund ta shihni më qartë në një video më poshtë…

You may also like...