Kuuurr mos e beni me kete gabim : Prandaj lavatricja juaj po harxhon 2 fish me shume energji elektrike

Kuuurr mos e beni me kete gabim : Prandaj lavatricja juaj po harxhon 2 fish me shume energji elektrike

Shpesh here na rekomandojne sa detergjent duhet te perdorim per cdo larje por shume prodhues ndonjehere e teprojne duke na bere te konsumojme me shume produkte e te blejme me teper.

Detergjente te shumte na dem.tojne veshjet, rrobat, por edhe ndikojne ndjeshem ne buxhetin fale fatures se energjise.

Zbardhuesit dhe pastruesit e shumte lene njolla mbi rroba dhe pluhuri lares i teper bllo. kon lavatricen e cila harxhon dy here me shume energji.

Sipas specialistes ne larje Mary Gallager duhet te kemi kujdes te mos e teproj,me me keto dete. rgjente sepse kjo sdo te thote larje me e mire.

Madje ne kete menyre pa dashje ata vecse dem. tojne rrobat dhe makinen larese.

Per nje larje te mire thote ajo jane te rendesishme tre elemente si temperature e ujit, centrifuga, dhe kombinimi i laresit e zbutesit.

Keshtu vetem nese keto tre elemente do jene optimal, atehere larja juaj eshte optimal

Nëse ju pëlqeu ky artikull ju lutem Shpërndajeni me shoqërinë tuaj në facebook!

You may also like...