Momenti kur Iliri ndëgjon këngën aë vajza e tij e bëri për të

Ilir Shaqiri ka patur një moment shumë emocionues ditën e sotme brenda shtëpisë së Big Brother. Produksioni i ka vendosur në sfond këngën e vajzës së tij, Emily.

Sapo i dëgjoi zërin, Iliri i mbushi sytë me lot dhe ndaloi për ta shijuar këtë moment.

“O Zot”, tha finalisti me lot në sy dhe shumë i prekur.

Për vetëm dy ditë, finalistët do të mund të dalin nga shtëpia e famshme e t’i rikthehen njerëzve të dashur.

You may also like...