Recetë Super E Lehtë?! Shër0jini Dhiimbjeen E Gjjunjëve Me Të Verdhën E Vezës..?!

Recetë Super E Lehtë?! Shër0jini Dhiimbjeen E Gjjunjëve Me Të Verdhën E Vezës..?!

Gjunjët janë nyejt më të rëndësishme në skeletiin tonë. Falë tyre ne mund të performojmë lëvizje të ndryshme, si vrapimi, ecja, qëndrimi ulur, e shumë aktivitete tjera që i bëjmë gjatë përditshmërisë. Dhimbbjaa e gjunjëve është tejet e parehatshmee sepse gjunjët janë prej pjesëve të trupit që e bartin thuajse tërë peshën e trupit.Faktorët kryesorë që e shkaktojnë dhimbbjeen e gjunjëve janë lëndiimeet, zgjatjeet, mbipesha, artritii, etj. Në raste të caktuara, inflammacionii mund të shpiie deri në humbjee të mobilitetiit të gjunjëve.

Kjo është arsyeja se përse është e rëndësishme ta trajtoni dhimbbjeen e gjunjëve aq më shpejt që është e mundur. Për ta trajtuar atë, ekspertët kanë prezantuar një iilaç natyral.
Përbërësit:
– Të verdhë të vezës
– Dy lugë çaji kripë
– Një faashë elastike

Përgatitja:
Rrihenii të verdhët e vezës, shtojeni kripën dhe përziejeni. Përbërjen vendoseni në gju dhe pastaj lidheni me faashë elastike.Këtë rekomandohet ta përsëritni katër herë në ditë.
Pse funksionon ky iilaç natyral?
Nëse ju pëlqeu ky artikull ju lutem Shpërndajeni me shoqërinë tuaj në facebook!

Kripa ka përbërje të lartë të magnezit. Absorbimi i saj përmes lëkurës ndihmon në zvogëlimiin e inflammacioniit, e kjo pastaj e lehtëson dhimbbjeen. Në anën tjetër, të verdhët e vezës kanë përmbajtje të lartë të proteinave dhe mineraleve, të cilat i forcojnë indeet, veenatt dhe eshtrat në pjesën e trupit ku e aplikonii.

You may also like...