I duket sikur “dreqi” po i troket në derë, por shikoni se çfarë ndodh në fund…(VIDEO)

Një video komike e xhiruar si duket me kamerë të fshehur, tregon se çfarë janë në gjendje të bëjnë njerëzit vetëm për të sjellë bërë shikuesit të qeshin.Një djalosh ka hipur mbi terracë të shtëpisë së mikut të tij, i cili i troket vazhdimisht dhe po sa miku i tijd el jashtë, e sheh që nuk është askush, futet brenda.Ky djalosh vazhdon me të njëjtin ritëm deri sa në fund i ndodh ajo që nuk e priste.Shikojeni videon.

You may also like...