Mamaja më dembele në botë! Gjeti mënyrën më të kollajtë për të argëtuar të birin pa zbritur nga shtëpia

Ndonjëherë dembelët gjejnë rrugët më të lehta për të realizuar synimin e tyre. Dhe një mama në një zonë të Rusisë nuk mbetet mbrapa.Gruaja në Belgorod ka gjetur mënyrën më të kollajtë për të argëtuar të birin, pa zbritur fare nga shtëpia.Në videon që po qarkullon në internet, gruaja ka lidhur me litar shilarësin ku lëkundet i biri dhe e tund atë nga kati i katërt i pallatit përballë, duke e lëkundur djalin pa zbritur fare poshtë.

VIDEO

You may also like...