Preu flokët për herë të parë, reagimi i vogëlushit ka bërë të gjithë për vete…(VIDEO)

Një video është publikuar në internet që shfaq një vogëlush të gëzuar që po e bën pr e r jen e parë të flokëve, ndryshe nga shumica e fëmijëve që zakonisht fr ikë so hen nga berberi për herë të parë.Vogëlushi 10 muajsh, i quajtur Seraphim, mund të shihet i lumtur përderisa pret flokët tek një berber në Sevastiana, Greqi.Kushëriri i Seaphim, i cili e publikoi videon online, tha: “Foshnja dhe berberi kanë një marrëdhënie të shkëlqyer”Ai dukej shumë i lumtur me prerjen e tij të parë të flokëve..

Preu flokët për herë të parë, reagimi i vogëlushit ka bërë të gjithë për vete…(VIDEO)

You may also like...