VIDEO emocionuese që po shpërndahet me shpejtësi/ Dy muaj në karantinë, gomari ‘qan’ me dënesë kur e sheh pronarin

Për më shumë se dy muaj njerëzit në ka ran tinë kanë qenë të i zol ua r, pa pasur mundësi kon takti fiz ik. Kjo video që po qarkullon me shpejtësi dhe vjen nga Spanja është vërtetë emocionuese.Gomari shihet teksa shpërt hen në lot kur takon të zotin pas dy muajsh në karantinë.Video është bërë vir ale në rrjetet sociale dhe mediat e huaja.CNN shkruan se kjo video do t’ju prekë zemrën, duke e interpretuar gjestin e gomarit me emrin “Baldo” si shprehje të emocionit për mungesën e të zotit.Për më tepër ndiqni videon.

VIDEO

You may also like...