(Video emocionuese, ‘super babai’ vallëzoi me të bijën çdo vit deri në ditën e dasmës…(VIDEO)

Një baba pati idenë gjeniale që të filmojë çdo vit nga një video vallëzimi me vajzën e tij, që ditën kur lindi e deri në ditën që u martua.Bashkëshortja e tij e filmoi teksa vallëzonte me të bijën qëkur ishte foshnje e deri kur u martua.Videoja ku ata shfaqen duke vallëzuar është bërë virale dhe frymëzuese për shumë persona.

You may also like...