Beniada lë shtëpinë e “Big Brother Albania VIP”

Pas mbylljes së televotimit, Arbana Osmani ka zbuluar emrin e parë që largohet nga shtëpia.Dhe, bënorja e parë që është larguar nga shtëpia, pa pasur mundësinë të fitoi 100 mijë euro, është

Ndryshe, programi po vazhdon me shumë dinamika interesante. Kush do të jetë i larguari i dytë? Mbetet të shihet më tej!

You may also like...