“Big Brother Albania VIP” zbrazë Prishtinën – asnjë njeri në rrugë

Prej katër muajsh “Big Brother Albania VIP” ka bërë për vete shqiptarët, duke i mbërthyer fortë pranë ekranit.
Të martat dhe të premtat kanë qenë të rezervuara totalisht për spektaklin.

Finalja e “BBV”, aë po shkon në transmetim, ka zbrazur rrugët e Prishtinës, shkruan “Kosovarja”.

Si rrallëherë, asnjë njeri nuk shihet në rrugë dhe në kafiteri

You may also like...