Një djalë i vogël është kapur në kamera duke lëvizur në një makinë lodër…(VIDEO)

Fëmijët ishin të padëmtuar nga incidenti pasi një shofere femër vuri re të rinjtë duke endur nëpër trafik në drejtim të kundërt dhe i ndaluan ata, transmeton lajmi.net.Pamjet e vëzhgimit tregojnë djalin e vogël në automjetin e rreme me vajzën e re ndërsa ata ngadalë kalojnë nëpër trafik.Djali dhe vajza duket se janë të padëmshme pasi një foto i tregon ata të ulur në makinën e lodrave me dy oficerë pas incidentit.
VIDEO

You may also like...