Kjo është pija që heq dh jamin dhe vetëm pas 7 ditë do na faleminderoni!

Së fundmi keni shtuar disa kilogramë dhe dëshironi t’i elim.inoni pa bërë ushtrime apo pa ndjekur një dietë?

Në dukje mund të jetë e vës.htirë për t’u arritur, por në fakt ka një mënyrë fantastike për të dj.egur dhjamin në vetëm 1 javë. Me këtë pije ju nuk keni pse të ndiqni një plan diete apo të bëni aktivitet fizik. Ju duhet vetëm të ndiqni këshillat super të thjeshta për të përgatitur këtë përzierje shumë efektive që heq dh.jamin e tepërt në barkun tuaj.

Përbërësit: 3 limonë. 1 majë lugë çaji kripë. 1 litër ujë. Përgatitja dhe përdorimi: Pre.jini limonët përgjysmë dhe shtr.ydhuni lungun. Hidheni këtë të fundit në një tas veçmas nga lëkura. Vendosni një enë me 1 litër ujë në zj.arr të vl.ojë. Shtoni lëkurët e limonit dhe një majë lugë çaji kripë.

Z.iejini për 5 minuta dhe më pas lar.gojeni nga zj.arri. Kullojeni përz.ierjen dhe hidheni në një shishe të pastër. Pijeni këtë përz.ierje pas çdo vakti ngrënieje dhe asnjëherë para tyre.

You may also like...