Nëna e Donaldit me fustan të njëjtë si të Bora Zemanit, shikojeni njëherë

Donaldi sonte është takuar me nënën e tij në natën finale.
Krahas momenteve emocionuese një detaj mori më shumë vëmendje.

E ky detaj ishte fustani i nënës së Donaldit i cili ngjason me fustanin e moderatores, Bora Zemani e cila e kishte të veshur në takimin me Donaldin para disa muajve.

Shiko fotografitë dhe shiko ngjashmërinë e veshjevse, nuk dihet nëse kjo gjë ishte e qëllimshme apo rastësi.

You may also like...