E Sheh Djalin E Saj Pas 31 Vitesh, Reagimi Dhe Fjalët E Kësaj Nëne Do T’ju Habisin (Video)

Kjo grua e sheh djalin e saj për herë të parë pas 31 vitesh burgim në Siri.Është shumë emocionuese një ribashkim i tillë, shkruan lajmi.netNëna sapo e sheh të birin fillon të qajë me ngashërim, sa që është e vështirë për ta dëgjuar.Vazhdimisht ajo i thotë të birit ”Mirë se erdhe në shtëpi” dhe pastaj thotë ”Falënderoj Zotin që të pashë para se të vdes”.Më pas shton: ”Dashuri e zemrës sime” dhe ”Zoti ju bekoftë”…

You may also like...