Provoi të mbyllte çadrën, era e fortë ngre burrin në ajër

Një ngjarje e pazakontë kja ndodhur me një shitës fruta-perimesh në Jug të Turqisë.Teksa po frynte një erë e fortë shitësi i ndihmuar nga dy persona të tjerë ka tentuar të mbyllë çadrën.Në atë momente çadra ngirhet në ajër duke e marrë me vete edhe shitësin.
Për të shpëtuar ai u hodh nga çadra në një lartësi thuajse prej 3 metrash që fatmirësisht rezultoi pa dëmtime për shitësin.Çadra ra disa minuta pas burrit dhe plagosi lehtë një njeri, që po kalonte aty në ato momente.

You may also like...