E vj’edhin lopën dhe e fusin në veturë (Video)

Kamerat e sigurisë shpesh xhirojnë shumë momente interesante që ju ndodhin njerëzve, e patjetër që xhirojnë edhe vjedhje të ndryshme që ndodhin në botë.Mirëpo ka edhe ndodhi qesharake që kap nga kamerat gjatë vjedhjeve të ndryshme.
VIDEO

You may also like...