Prekse/ Ai nuk shikon, por kur fillon këndon juria e ka shijuar me lotë në sy këndimin e tij

Paul Kapeleris është një djalë i ri dhe shumë i talendetuar në muzik. Deshira e tij më e madhe ishte të këndonte në nje skene kur ta dëgjonin dhe ta vlersonin për zërin e tij, atij i mjaftonin të dëgjonte zëra që e duartrokisnin se për fatin e tij te keq nuk e kish shikimin. E mahnitur dhe gjatë gjithë performancës ngeli këngëtarja e njohur Nicol e cila ne fund tha kjo është arsyeja ime ketu.

You may also like...