Burri që largoi diabetin, tregon si ia doli: Kjo është receta që përdora, kam vetëm këshilla për ju

Kjo histori përfshin një burrë që e kapërceu këtë sëm.un.dje pa përdorur asnje tra.jtim apo med. ika. ment.

Ai u diag. nostikua në vitin 2011 dhe diag. noz deklaroi se ai duhej të merrte insulinë dhe pi.lu.la për të trajtuar diabetin. Por ai mori rezultate më të mahnitshme me një il. aç natyral që e bëri vetë për trajtimin e diabetit. Ai gjithashtu filloi te ndryshonte dhe dieten e tij.Filloi të hante vetëm perime dhe fruta të papërpunuara dhe të papjekura.

Pas konsumimit të këtij il.açi dhe ndryshimit të dietës së tij ai hoqi nivelet e sheqerit në gja.k dhe humbi shumë peshë dhe papritur gjithçka në sistemin e tij ishte e balancuar. Ai nuk kishte më nevojë për insulinë apo il.ace te tjera. Këtu është një recetë e rëndësishme që vjen nga eksperimentimi i tij me smoothies dhe lëngje që mund të përmirësojnë gjendjen e diabetit.

Përbërësit: 2 banane, 5 kivi, 2 mollë, 1 grusht kafe, 500ml ujë. Metoda: Lajini ,qeroni dhe pritini ne copa te vogla te gjitha frutat e mesiperme .Hidhini ne blender derisa te formohet lengu juaj.

You may also like...